Eget værksted
Design af smykker
Direkte kontakt til guldsmed
Ring på tlf: 44 65 31 01
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 44 65 31 01

Send os en e-mail

Eget design

Der er 136 varer.

Det gamle guld - den bedste storytelling

Guld har en ernorm stor værdi, der næsten sender alle dens andre fantastiske eneskaber til tælling. Guld samler dens bæres historie - og det sikrer uovertrufne storytelling.

Arve guldet bære historien vidre - generation efter generation.

Hvad angår bæredygtighed og genbrug er vi som guldsmed verdens bedste og dygste til at genandvende guldet - og de ædlige metaller.

Hvilken person kan ikke lide tanken om at bære et elskede familiemedlems kæreste eje med sig ind i fremtiden ved de smykker, som man har på til hverdag og fest

Underkategorier

 • Vielsesringe
  Hos Colding design får du et bredt udvalg af håndlave forlovelses- og vielsringe i guld og hvidguld. Sammen med jer designer vi lige de ringe, som iI drømmer om, og er ene om at eje - Vi gør drømme til virklighed. Vigelsringe af gammelt guld Vigelsringene vil sandsynlig-vis i sig selv være nye - men et alternativ er at få udført nye ringe af gammelt guld fra familien gemmer for derved at bringe minder om ens egen familie, traditioner og historein vidre i jeres unikke ringe.
 • Ringe
  Vi fremstiller og designer, gerne af jeres guld, et smykke i er ene om at eje.
 • Vedhæng
 • Ørepynt
 • Unikke smykker
  Brillanter Symbolet på sand kærlighed og styrke  For mange symboliserer diamanter ærlighed, renhed og tro; for andre styrke, succes og sikkerhed. Associationerne har deres udspring i forskellige kulturer, legender og religiøse myter. Der er også tradition for at koble diamanter og kærlighed sammen – som det også kan læses ud af det franske ord amour, det italienske amore og det spanske amor. 

Varer sidevis

Varer sidevis