Eget værksted
Design af smykker
Direkte kontakt til guldsmed
Ring på tlf: 44 65 31 01
Kategorier
Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 44 65 31 01

Send os en e-mail

Eget design

Der er 115 varer.

Underkategorier

 • Vielsesringe
  Hos Colding design får du et bredt udvalg af håndlave forlovelses- og vielsringe i guld og hvidguld. Sammen med jer designer vi lige de ringe, som iI drømmer om, og er ene om at eje - Vi gør drømme til virklighed.
 • Ringe
  Vi fremstiller og designer, gerne af jeres guld, et smykke i er ene om at eje.
 • Vedhæng
 • Ørepynt
 • Unikke smykker
  Brillanter Symbolet på sand kærlighed og styrke  For mange symboliserer diamanter ærlighed, renhed og tro; for andre styrke, succes og sikkerhed. Associationerne har deres udspring i forskellige kulturer, legender og religiøse myter. Der er også tradition for at koble diamanter og kærlighed sammen – som det også kan læses ud af det franske ord amour, det italienske amore og det spanske amor. 

Varer sidevis

Varer sidevis